ZZP-en met Bliss

Sluit je aan
bij ons netwerk

Ben jij een ZZP-er en ben je op zoek naar verschillende, interessante en uitdagende veranderopdrachten? Bij Bliss bieden we regelmatig kansen. We werken constant aan nieuwe projecten en ontdekken graag welke uitdaging met jouw expertise matcht.

Single point of contact

We vinden het belangrijk om betrokken te blijven, zodat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom houden we regelmatig contact met elkaar. Je krijgt vanuit Bliss een ‘single point of contact’, met wie je jouw project inhoudelijke kwesties en uitdagingen mee kunt bespreken. Maar ook over hoe het gaat, wat we kunnen betekenen en wat een volgende stap zou kunnen zijn.

Blijf jezelf
uitdagen

We vinden dat ook ZZP-ers de kans moeten krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen, uitgedaagd worden en uit hun comfortzone stappen. Daar gaan we graag het gesprek met je over aan. Op deze manier kunnen we out-of-the-box opdrachten voor je regelen, zoals bijv. het jobcoachen van juniors of het geven van workshops, zodat ook jij uitgedaagd blijft.

Maak deel uit van een community

Op dit moment zijn er bijna 50 ZZP-ers werkzaam via Bliss. Een project doen via ons betekent dat je onderdeel bent van een community van verander professionals. Je plukt de voordelen van ZZP-en, maar bouwt ook aan een netwerk van like-minded professional. We bieden regelmatig meet-ups en borrels, waar je je peers kunt ontmoeten en kennis kunt uitwisselen.

"Begin maart 2020 kwam ik in contact met Bliss en een week later waren we in business. Bliss is een toegewijd, erg enthousiast en professioneel team dat focus heeft op verandering. Het model van resultaatgericht werken samen met associates is ook verhelderend voor ZZP-ers."

Robert Verschoor – Senior Project Manager
T-Mobile Nederland

Waarom Bliss?

  • Opdrachten bij leading organisaties
  • Persoonlijke begeleiding¬†
  • Verschillende trainingsmogelijkheden
  • Ontmoet jouw peers op netwerkevenementen en borrels
75 +
afgeronde projecten
Blisser

Mascha Barelds

Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.

Via Bliss projecten uitvoeren?

Voor sommige opdrachten hebben we je per direct nodig, maar er zijn ook opdrachten die wij regelmatig kunnen aanbieden. Mascha gaat graag met je in gesprek om te kijken of er een wederzijdse match is.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL