Bliss Coaching

Klaar voor jouw Bliss coaching?

Met het oplossingsgerichte vermogen van onze Bliss coaches helpen zij professionals het beste uit zichzelf te halen en daarmee ultiem te presteren in een dynamische wereld, waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid dominant is. Met een persoonlijke Bliss coach helpen we professionals, van starters tot leidinggevenden, in hun effectiviteit, balans en bewustzijn. Wij werken vanuit de overtuiging dat business resultaten en persoonlijke groei wederzijds afhankelijk zijn.

Bliss coaches stellen zich altijd gelijkwaardig op en helpen groei versnellen vanuit hun jarenlange praktijkervaring, waarin jouw ontwikkelvraag en persoonlijke uitdaging centraal staat.

In 3 sessies werk je met de Bliss coach, die je zelf kiest, aan je gewenste ontwikkelgebied. Voorbeelden van vragen waar wij regelmatig mee werken:

  • Hoe versnel ik mijn groei in mijn rol?
  • Wat wordt mijn volgende stap?
  • Hoe word ik meer mezelf op mijn werk?
  • Hoe kan ik mijn grenzen beter leren aangeven?
  • Hoe zorg ik ervoor dat de relaties in mijn werkomgeving beter worden?
  • Hoe krijg ik hoofd en hart meer in balans?

3 sessies van 1,5 tot 2 uur, 1 Bliss coach, totaal per deelnemer € 995,-

Blisser Journey

Tanuja Balraadjsing

Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.

Meer weten over onze 1-op-1 Bliss coaching?

Bij het inschrijven van deze training zal je gebeld worden voor een intake-telefoon gesprek door een van onze Bliss coaches. Hierbij worden een aantal vragen gesteld en wordt een ontwikkelgebied gekozen en een Bliss coach die hierbij matcht.