De Bliss movement

De bedrijfswereld is klaar voor meer liefde, plezier en verbinding

Slechts 30% van de werknemers voelt zich echt betrokken en toegewijd in organisaties. Personeelsverloop, burn-outs, conflicten en miscommunicatie: het zijn allemaal symptomen van ons harde bedrijfsleven. Het ontbreekt er namelijk vaak aan een van de meest belangrijke factoren in het leven: liefde, plezier en verbinding met elkaar.

Mindset als differentiatior

Door 1 op 1 coaching verhogen we het bewustzijnsniveau en reflectievermogen van onze professionals. Zo leren we op basis van intuïtie, groeigerichte focus en een resultaatgedreven visie effectiever keuzes maken in werk en leven.

Onze eigen veranderaanpak

Om onze tijd, energie en resultaten goed te managen, trainen we Bliss*ers op de ‘UR change approach ™ ‘. Deze best practice aanpak is methode-onafhankelijk en helpt ons om zowel processen als interacties inzichtelijk te krijgen.

Onze community praktijken

Om de vrijdag organiseren we groeidagen om nieuwe inzichten op te doen en van elkaar te leren. Bliss zorgt voor continue ontwikkeling van iedere Bliss*er d.m.v. een persoonlijk groeipad waarin we elkaar ondersteunen.

Een nieuwe werkrelatie

Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe werkrelatie waarin plezier en succes hand in hand gaan. Bliss wil bedrijfsoverstijgend impact maken, maar een movement starten begint natuurlijk bij jezelf. Wij willen een homebase zijn waar professionals ‘engineer van hun eigen bestaan’ kunnen zijn. In onze cultuur groeien we samen, kunnen we ons ego loslaten en kun je echt jezelf zijn.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL