Wij versnellen jouw groei, jij die van ons

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Of je nu een stevige hbo’er of praktische wo’er bent: bij Bliss is iedereen welkom die houdt van veranderingen vormgeven en realiseren. Als veranderaar bouw je bij ons een indrukwekkend portfolio aan kennis, opleiding en vaardigheden op en word je tegelijkertijd opgenomen in een hecht, professioneel netwerk. En omdat we expliciet oog hebben voor jou als mens, blijf jij de baas over je carrière.

Persoonlijke professionele groei

Bij Bliss leer je door opleiding, begeleiding en praktijkervaring je eigen koers te varen. Doordat we samen in kaart brengen waar je krachten en groeipunten liggen, word je daadkrachtig in het nemen van beslissingen. Iedere opdracht helpt je om te groeien als professional en mens.

Engineer van je eigen bestaan

Bliss gelooft dat mensen het beste presteren als zij zichzelf kunnen zijn en open staan voor groei. Daarom bouw jij bij ons aan je eigen carrièrepad. Wij faciliteren dit met trainingen en coaching. Geen standaardoplossing, maar alles op maat naar jouw behoeftes en wensen. Jij bent engineer van je eigen bestaan.

Word onderdeel van een community

Bij Bliss bouw je aan een langetermijnrelatie met elkaar en ons netwerk. Wij delen in plezier en zijn daarom een hechte community in zowel goede tijden als slechte tijden. Gezellige borrels, lunch en karaokeavonden horen daarbij, maar ook oprechte gesprekken over werk en (levens)geluk.

Kom jij ons team versterken in een van de volgende rollen?

Wat ga je doen?

Vrijheid binnen je functie

Gericht op groei

Ben jij een Bliss*er?

Iedere Bliss*er is uniek, maar wordt gekenmerkt door hetzelfde ‘Bliss-DNA’. We willen allemaal de beste versie van onszelf worden. Herken jij je in de volgende kenmerken?

Deel worden van ons verandernetwerk?

Bliss geeft verandertrajecten vorm voor talloze mooie opdrachtgevers. We bieden kansen aan:

Bliss Veranderaars

Als Bliss Veranderaar kom je in vaste dienst bij Bliss en realiseer je verandertrajecten bij klanten. Omdat we geloven dat jij engineer van je eigen bestaan bent, ligt de focus op jouw groeipad en ontwikkeling.

Bliss Associates

Overweeg je om te gaan freelancen maar voelt de stap te groot? Of ben jij al aan het freelancen maar zoek je meer verbondenheid? Het Bliss Associate contract brengt de voordelen van freelancen en het werken in teamverband samen.

Bliss Freelancers

Ben jij een ZZP-er en ben je op zoek naar verschillende, interessante en uitdagende veranderopdrachten? Bij Bliss bieden we kansen bij mooie opdrachtgever en een sterk professioneel netwerk om op te bouwen.

Blisser Journey

Tanuja Balraadjsing

Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.

Wil jij je aan Bliss verbinden?

Of heb je nog andere vragen? Dan kun je contact opnemen met Tanuja via onderstaand contactformulier. Wanneer je enthousiast bent over deze rol maken we graag kennis met je. Solliciteer op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld met een brief of filmpje!