Jouw carrière bij Bliss

Wij versnellen jouw groei, jij die van ons!

Bliss biedt een plek voor stevige hbo’ers en praktische wo’ers met realisatiekracht die van veranderingen houden. Lanceer je carrière als verander professional met een indrukwekkend portfolio aan kennis, opleiding en vaardigheden waar je bouwt aan een groot netwerk.

Kom direct in de lead

Bliss leert je door opleiding en praktijkervaring op je eigen koers te varen en daadkrachtig te zijn in het nemen van beslissingen. Door direct in de lead te stappen doe je in korte tijd veel ervaring op. Bij een externe partner zijn, de VANAD Group of bij Bliss intern.

Word engineer van je eigen bestaan

Bliss gelooft dat mensen het beste presteren als zij zichzelf kunnen zijn en open staan voor groei. Daarom bouw jij aan je eigen carrièrepad passend bij jouw talenten en ontwikkelbehoefte, wij faciliteren dit. Geen standaard trainingen, jij bent engineer van je eigen bestaan. 

Maak deel uit van een community

Bij Bliss bouw je aan een lange termijn relatie met elkaar en ons netwerk. Wij delen in plezier en zijn een hechte community in zowel goede tijden als slechte tijden. Gezellige borrels, lunch en karaoke avonden kunnen daar natuurlijk niet aan ontbreken!

Wat ga je doen?

Als projectmanager of changemanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten en/of programma’s bij een of meerdere opdrachtgevers van Bliss. Daarbij stuur je op de totale projectbeheersing en uiteindelijk op de tevredenheid van de opdrachtgever. Dit doe je aan de hand van onze unieke UR aanpak.

Een keer in de twee weken komen we samen op vrijdag voor een groeidag, waar samen groeien centraal staat. Dit kan zijn op basis van een persoonlijke ontwikkelbehoefte of algemene hard/soft skills. Ook krijg je maandelijks coaching om dieper in te gaan op persoonlijke vraagstukken, te reflecteren en blinde vlekken (of belemmerende overtuigingen) zichtbaar te maken. 

75 +
afgeronde projecten

Wat bieden wij je?

  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen en je te certificeren;
  • Coachingssessies, waarmee we je zowel begeleiding bieden bij je opdracht, als op persoonlijk vlak;
  • Een geweldig team, doordat we als Bliss*ers de verantwoordelijkheid nemen voor een goede sfeer waarin we het gezellig hebben, elkaar helpen en bovendien organiseren we regelmatig een borrel, online bingo of karaoke avond

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

Voor de uitbreiding van ons jonge, snelgroeiende consultancybureau zijn we op zoek naar een projectmanager en/of change manager. 

Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding en minimaal een tot drie jaar relevante werkervaring in projectmanagement? Neem dan contact met ons op door ons formulier in te vullen!

  • Je kunt mensen in beweging krijgen en wilt graag impact te maken;
  • Je bent zowel mens- als organisatiegericht, je snapt de structuur van een organisatie en de formele en informele lijnen;
  • Je bent open-minded, je staat open voor anderen, respecteert de ander en je kan uit je comfortzone komen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en presentatie skills;
  • Aantoonbare ervaring met het sturen en managen van project(en);
  • Gecertificeerd en ervaring met Agile, PRINCE2 en/of Lean Six Sigma is een pré! 
Blisser

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 

Wil jij bij Bliss komen werken?

Of heb je nog andere vragen? Dan kun je contact opnemen met Astrid per mail of telefonisch op +316 5150 7433. Wanneer je enthousiast bent over deze functie maken we graag kennis met je. Solliciteer op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld met een brief of filmpje!

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL