Neem contact met ons op!

Business Development Bliss

Danitsja Goossens

Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?
Blisser Journey

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 

Jouw vraagstuk samen realiseren met resultaat én werkplezier?

Danitsja en Astrid komen graag in gesprek over jouw vraagstukken. Laat hieronder je gegevens achter en 1 van hen neemt snel contact met je op.

Contactgegevens

Het Paviljoen
1e Binnenvestgracht 33
 2312 BB, Leiden

 

 

 

Routebeschrijving

Met de auto 

Neem vanaf de snelweg de afslag Leiden (dit geldt voor alle richtingen). Ons kantoor staat op het terrein van het Museum van Volkenkunde in Leiden: het Paviljoen. Wanneer je met de auto komt, kun je het beste navigeren naar 1e Binnenvestgracht 33. Om daar te komen, moet je waarschijnlijk over een klein bruggetje waarbij je denkt: mag ik hier wel rijden? Bij deze: dat mag! 

Parkeren

Bij het groene hek moet je even uitstappen om aan te bellen en benoemen dat je voor Bliss komt. Na het openen van het hek, kun je rechtdoor meteen een aantal parkeerplekken zien waar je gratis kunt parkeren.

Met het openbaar vervoer

Wanneer je met het OV komt is het vanaf Leiden Centraal 5 minuutjes lopen naar het Museum van Volkenkunde (niet de uitgang van het museum nemen, maar de dichtstbijzijnde van spoor 1). Eenmaal op het terrein kun je de bordjes volgen die wijzen naar het paviljoen.