Who are we?

We are Bliss

We are a consultancy agency consisting of a community of 100 professionals specialised in facilitating change in complex organisations with the need for new technologies and customer driven way of working. Our expertise is managing these change, for example in telecom, utilities, finance, logistics, retail and the public sector.

A new work relationship

We believe it is time for a new form of work relationships in which joy and success go hand in hand. Though Bliss wants to make a cross-company impact, starting a movement in change naturally starts with yourself. We aim to be a home base where professionals can be 'engineers of their own life'. kunnen zijn. In onze cultuur groeien we samen en kun je echt jezelf zijn.

Our team

Blisser

Patrick Vermaas

Patrick is altijd uit op gezamenlijk meerwaarde creëren. Dit vanuit een positieve benadering, een grote mate van professionaliteit, een open mind, maar ook met een glimlach en een knipoog. 
Blisser

Karina Taldikin

Positiviteit is Karina haar tweede naam. Ze denkt altijd twee stappen vooruit en houdt zich in veranderende situaties bezig met hoe we het proces kunnen optimaliseren én hoe dit op een prettige en persoonlijke manier kan gebeuren.  
Blisser

Astrid van Kamp

According to Astrid 'saying is doing'. Astrid is a no-nonsense business woman. This makes her a powerful change professional that has her own unique way of working. 
Blisser

Billy Stuger

Hij leert snel en wil graag excelleren. Billy weet goed wat hij kan en hoe hij dingen die hij nu niet kan, toch mogelijk kan maken.
Blisser

Pieter Smetsers

Door zijn energieke houding weet Pieter mensen te betrekken bij de noodzaak en te motiveren om te bewegen. Daarnaast kan hij door het stellen van de juiste en kritische vragen de benodigde informatie boven tafel krijgen.
Commercial

Danitsja Goossens

Enthousiasm is her middle name. She combines substantive knowledge with creativity and has a strong sense of what a customer needs.
Blisser

Mascha Barelds

Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.
Backoffice

Ellen Gijselaar

Hard op de inhoud, zacht op de persoon. Ellen treedt de ander geïnteresseerd, open en professioneel tegemoet maar is tegelijkertijd scherp op de inhoud. Met haar empathisch vermogen en analytische blik weet zij snel tot de kern door te dringen. 
Blisser

Cathelijne Hage

Cathelijne is veerkrachtig, waardoor ze bij veranderende omstandigheden zichzelf snel herpakt en anderen hierin meeneemt. Ze ziet elke uitdaging als een nieuwe kans en vertrouwt op haar sterke intuïtie.
Blisser

Grytsje de Boer

Bij Grytsje schijnt altijd de zon waarbij ze altijd denkt in oplossingen en mogelijkheden. Haar Friese nuchterheid en doortastendheid draagt bij aan een oplossing met een blik naar de toekomst.
Backoffice

Tanuja Balraadjsing

Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.
Blisser

Jan Bartel

Excellent in het stellen van doelen en het bereiken hiervan. Jan weet de mensen om hem heen te motiveren en samen naar het juiste resultaat toe te werken. Met zijn voortdurende oog voor detail zorgt hij ervoor dat alles loopt als een geoliede machine. 
Co-Founder

Renate Haverkamp

A real power woman! She gets everything and everyone moving to achieve the desired results. She doesn't shy away from the impossible, Renate only sees possibilities. 
Partner

Nadine Schotte

Een natuurlijke leider, met hart voor mens en omgeving. Nadine heeft een duidelijke visie en met haar doortastendheid, humor en lef weet zij iedereen mee te krijgen.
Blisser

Nuriella Simons

Een daadkrachtige, vastberaden en gedreven veranderprofessional met een sterke focus op verbinden en resultaat, dát is Nuriëlla. Haar doel: impact maken en transformaties realiseren.
Blisser

Csaba Péntek

Plan. Uitvoeren. Analyseren. Leren. Verbeteren. Herhaling. - Dit is hoe een gemiddelde dag voor Csaba eruit ziet. Gedreven door nieuwsgierigheid en kennis, weet hij iedereen mee te nemen. 
Partner

Rogier Schmit

Rogier brings digital DNA into companies with the aim of experimenting & doing things 10x faster, better or cheaper.
en_GBEN