Innoveer je klantervaring

Word klantgedreven in alles wat je doet

Zoekt jouw organisatie naar innovaties van je klantervaring, interne processen of business model? Bij Bliss geloven we dat innovatie geen serie evenementen of activiteiten zijn, maar een open proces is in en om je organisatie. Bliss ondersteunt je om snelle resultaten te boeken en helpt je duurzame innovaties uit te voeren, gericht op je klanten van de toekomst. 

Jarenlange ervaring in CX

Bliss maakt deel uit van de VANAD Group, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in (digitale) CX oplossingen. We werken in nauwe samenwerking aan continue innovatie van klantervaringen. Wat levert dit op? We gaan voor klantgedreven besluitvorming, efficiëntere processen, blijere klanten en continue verbetering van de dienstverlening. 

Een holistische benadering

Veel organisaties kampen met het gebrek aan samenwerking bij innovatie. Bliss gelooft dat vernieuwing en innovatie een holistische benadering vereisen. Onze Bliss*ers weten vanuit zowel processen, klantervaring als het business model te innoveren. Zo doorbreken we silo’s en betrekken we verschillende lagen in de organisatie.

Stap voor stap innoveren

Bliss werkt niet met complexe plannen, we innoveren stap voor stap om snel te kunnen schakelen en continue resultaten te blijven realiseren. In co-creatie en een iteratief proces leren we samen waar de meeste waarde voor de klant ligt en brengen we een continu verbetervermogen aan bij medewerkers en management.

Partner

Rogier Schmit

Rogier brengt digitaal DNA in bedrijven met het doel te experimenteren & dingen 10x sneller, beter of voordeliger te doen.

Wil jij je klantervaring beter en toekomstbestendig maken?

Rogier is een expert op het gebied van innovatie en digitale transformatie. Met zijn rebelse blik denkt hij graag met je mee over jouw transformatievisie en bedrijf van de toekomst.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!