Onze missie

De bedrijfswereld is klaar voor meer liefde, plezier en verbinding

Slechts 30% van de werknemers voelt zich echt betrokken en toegewijd in organisaties. Personeelsverloop, burn-outs, conflicten en miscommunicatie: het zijn allemaal symptomen van ons harde bedrijfsleven. Het ontbreekt er namelijk vaak aan een van de meest belangrijke factoren in het leven: liefde, plezier en verbinding met elkaar.

Elkaar begrijpen

We willen onze klanten en de doelen, cultuur en leiderschap van de organisatie goed leren kennen. Door een op een coaching verhogen we het bewustzijnsniveau en reflectievermogen van onze professionals. Zo leren we om met een open hart elkaar echt goed te begrijpen voordat we een oplossing aanbieden. 

Connectie maken

We vinden het belangrijk connectie te maken en ontwikkelen samen naar het gewenste resultaat. Bliss levert niet louter CV’s, we verbinden de vraag en de mens. We willen een thuisbasis zijn voor verbinding en groei. Door ons eigen verander framework blijven we continu in verbinding met betrokkenen over het doel en gewenste resultaat.

Samen realiseren

We gaan voor groei in mens- en bedrijfsresultaten door samen initiatief te nemen, te experimenteren en reflecteren om succesvol te zijn. Dát is onze realisatiekracht. Bij Bliss hebben we plezier in de realisatie. We ondersteunen elkaar door samen te komen op groeidagen om nieuwe inzichten op te doen en van elkaar te leren. 

Waar staat 'Bliss' voor?

Bliss is het hebben van onverstoord plezier in verandering. We begrijpen dat er bij het realiseren van veranderingen zowel ups en downs, risico’s en kansen komen kijken. Onze professionals houden van het onbekende en van het continue groeiproces. Door deze mindset zijn we in staat om in verbinding te blijven als er weerstand ontstaat en door te zetten als het even tegenzit. Ook meewerken aan onze missie? Word onderdeel van onze community!

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL