Onze missie

Het bedrijfsleven vraagt om meer liefde en plezier

De wereld wordt steeds drukker. Burn-outs, personeelsverloop, miscommunicaties, conflicten; allemaal symptomen van een werkwereld zonder liefde. Bliss gelooft dat we rust en overzicht kunnen bewaren in ons (werk)leven en tegelijkertijd kunnen streven naar de beste resultaten. Hoe? Door meer plezier en verbinding in ons werk te brengen.

Liefde in bedrijf

Door oog te houden voor de te behalen doelen én de omgeving waarin dit gebeurt, vinden we sneller frictie en zien we waar de groeikansen liggen. Wij geloven dat de Bliss-mindset ons helpt om echt in contact te komen met onszelf en de mensen om ons heen. Alleen zo komen we tot pure resultaten met de gehele organisatie.

Plezier en succes in werk en leven

Vanzelfsprekend werk je voor brood op de plank. Maar je kiest wel voor werk waar je plezier aan wilt beleven! Wij geloven dat het hebben van plezier samenhangt met het behalen van duurzaam resultaat. Door plezier te stimuleren, bij Bliss*ers maar ook bij onze klanten, werken we gefundeerd aan groeidoelstellingen.   

Engineer van eigen bestaan

Wanneer je voor je eigen pad durft te kiezen, dan ben je echt tevreden met jezelf en met wat je doet. Hierdoor ben je in staat om met open hart te communiceren met jouw omgeving. Zo kom je tot effectievere interacties met je omgeving en ben je efficiënter als veranderaar en als professional.

Waar staat 'Bliss' voor?

“Bliss” staat voor ons voor onverstoord plezier in verandering. Wij geloven dat verandering komt met pieken en dalen, met voorspoed en tegenslagen. Het is essentieel om blissful te zijn om goed te blijven reageren op deze onvoorziene omstandigheden, onverstoord door winst of verlies, plezier of verdriet. Iedere Bliss*er streeft hiernaar. We houden van het continue groeiproces en staan in verbinding met de mensen om ons heen.

De Bliss-Mindset

Bliss*ers worden gekenmerkt door dezelfde mentaliteit: we durven onze intuïtie te gebruiken en zijn altijd gericht op groei. Dit is hoe Bliss*ers deze werkwijze ervaren:

Waarom Bliss nodig is

“Vrijwel mijn hele professionele carrière in het realiseren van verandering heb ik op karakter gedaan. Doordeweeks werkte ik hard en in de weekenden was ik bekaf. Het continu focussen op resultaten en niet op mezelf, eiste zijn tol. Ik vroeg mezelf door de jaren heen vaak dezelfde vraag: kunnen resultaat en plezier ook hand in hand gaan?

In de woestijn van Jaisalmer kwam ik in 2016 tot inzicht. Door mijn eigen pad te kiezen en sterk bezig te zijn met zelfbewustzijn, ben ik engineer van mijn eigen bestaan geworden. Vanaf dat moment helpt intuïtie mij om succesvol te zijn en meer plezier te hebben in mijn werk en mijn leven. Bliss is de plek waar dit samenkomt. Wij laten zien dat succes en plezier hand in hand kunnen gaan. Nee, moeten gaan.”

– Renate Haverkamp, oprichter 

Diagram Bliss V1_1 (1)

Framework voor verandering

Bij het realiseren van verandering komt veel kijken. De status quo verandert en de meeste mensen zijn gewoontedieren. Hoe pak je dit effectief aan? Om efficiënt en werkwijze-onafhankelijk te werken, hebben we het UR Verander Framework ontwikkeld. Hierin houden we rekening met interacties, processen en het eindresultaat en kunnen we afhankelijk van de context inspelen op datgene wat onze aandacht vraagt. Dit framework leggen we niet aan jou op, maar is vooral bedoeld om het bewustzijnsniveau van onze veranderaars te verhogen zodat ze effectiever en met meer plezier resultaat kunnen realiseren.