Hi, wij zijn Bliss.

Wat is Bliss?

Bliss is het hebben van onverstoord plezier in verandering. We begrijpen dat er bij het realiseren van groei zowel ups en downs zijn, risico’s en kansen. Bliss*ers houden van het continue groeiproces. Daardoor zijn ze in staat, samen met onze relaties, succesvolle resultaten te boeken in complexe, veranderende omgevingen.

Plezier én succes.

Realiserend dat veranderen niet altijd leuk is, hoe behoud je dan het plezier? Dat is een vraag die ons bezighoudt. Door verandervraagstukken te verbinden met de juiste mensen helpen wij individuen, teams & organisaties bewust, effectief en met plezier te veranderen.

Onze filosofie.

Elkaar begrijpen

We willen de vraag achter de vraag begrijpen. De doelen, cultuur en leiderschap van de organisatie (leren) kennen. Samen bepalen we het vertrekpunt en wanneer we succesvol zijn. We bieden een passende oplossing die wel een beetje out of the box kan zijn. Waar zit jij in jouw veranderproces?

Connectie maken

We vinden het belangrijk connectie te maken en ontwikkelen samen naar het gewenste resultaat. Bliss levert niet louter CV’s, we verbinden de vraag en de mens. Daarnaast willen we een thuisbasis voor verbinding en groei aan onze relaties, partners en Bliss*ers bieden.

Samen realiseren

We zijn vastberaden om het einddoel te halen. We blijven denken in oplossingen ook als het even tegenzit. We gaan voor groei in mens- en bedrijfsresultaten door samen initiatief te nemen, te experimenteren, reflecteren en succesvol te zijn. Dát is onze realisatiekracht.

Blisser Journey

Lize van Tol

Lize is een communicatie skills expert die alles ziet en hoort. Ze is niet bang om constructief te confronteren en ze weet zo door te vragen dat ze de vraag achter de vraag naar boven krijgt. 

Wil jij Bliss leren kennen?

Laat je gegevens achter en we nemen graag contact met je op!

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL