Wie zijn wij?

Wat is
Bliss?

Bliss is het hebben van onverstoord plezier in verandering. We begrijpen dat er bij het realiseren van groei zowel ups en downs zijn, risico’s en kansen. Bliss*ers houden van het continue groeiproces. Daardoor zijn ze in staat, samen met onze relaties, succesvolle resultaten te boeken in complexe, veranderende omgevingen.

Elkaar begrijpen

We willen de vraag achter de vraag begrijpen. De doelen, cultuur en leiderschap van de organisatie (leren) kennen. Samen bepalen we het vertrekpunt en wanneer we succesvol zijn. We bieden een passende oplossing die wel een beetje out of the box kan zijn. Waar zit jij in jouw veranderproces?

Connectie maken

We vinden het belangrijk connectie te maken en ontwikkelen samen naar het gewenste resultaat. Bliss levert niet louter CV’s, we verbinden de vraag en de mens. Daarnaast willen we een thuisbasis voor verbinding en groei aan onze relaties, partners en Bliss*ers bieden.

Samen realiseren

We zijn vastberaden om het einddoel te halen. We blijven denken in oplossingen ook als het even tegenzit. We gaan voor groei in mens- en bedrijfsresultaten door samen initiatief te nemen, te experimenteren, reflecteren en succesvol te zijn. Dát is onze realisatiekracht.

Sta jij hier straks tussen?

Blisser

Csaba Péntek

Plan. Uitvoeren. Analyseren. Leren. Verbeteren. Herhaling. - Dit is hoe een gemiddelde dag voor Csaba eruit ziet. Gedreven door nieuwsgierigheid en kennis, weet hij iedereen mee te nemen. 
Partner

Thomas van der Hoek

Thomas is een veranderprofessional die inspireert en in hoge mate waardesturing realiseert. 
Blisser

Mascha Barelds

Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.
Blisser

Patrick Vermaas

Patrick is altijd uit op gezamenlijk meerwaarde creëren. Dit vanuit een positieve benadering, een grote mate van professionaliteit, een open mind, maar ook met een glimlach en een knipoog. 
Backoffice

Ellen Gijselaar

Hard op de inhoud, zacht op de persoon. Ellen treedt de ander geïnteresseerd, open en professioneel tegemoet maar is tegelijkertijd scherp op de inhoud. Met haar empathisch vermogen en analytische blik weet zij snel tot de kern door te dringen. 
Blisser

Nuriella Simons

Een daadkrachtige, vastberaden en gedreven veranderprofessional met een sterke focus op verbinden en resultaat, dát is Nuriëlla. Haar doel: impact maken en transformaties realiseren.
Co-Founder

Renate Haverkamp

Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 
Blisser

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 
Backoffice

Tanuja Balraadjsing

Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.
Partner

Nadine Schotte

Een natuurlijke leider, met hart voor mens en omgeving. Nadine heeft een duidelijke visie en met haar doortastendheid, humor en lef weet zij iedereen mee te krijgen.
Commercieel

Danitsja Goossens

Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?
Blisser

Billy Stuger

Hij leert snel en wil graag excelleren. Billy weet goed wat hij kan en hoe hij dingen die hij nu niet kan, toch mogelijk kan maken.
Blisser

Pieter Smetsers

Door zijn energieke houding weet Pieter mensen te betrekken bij de noodzaak en te motiveren om te bewegen. Daarnaast kan hij door het stellen van de juiste en kritische vragen de benodigde informatie boven tafel krijgen.
Blisser

Tineke Doelman

Tineke is een projectmanager die bedrijven, kennis en mensen met elkaar in verbinding brengt. Onmisbare eigenschappen hiervoor zijn connectie maken, luisteren en komen tot de kern. 
Partner

Rogier Schmit

Rogier brengt digitaal DNA in bedrijven met het doel te experimenteren & dingen 10x sneller, beter of voordeliger te doen.
Blisser

Jan Bartel

Excellent in het stellen van doelen en het bereiken hiervan. Jan weet de mensen om hem heen te motiveren en samen naar het juiste resultaat toe te werken. Met zijn voortdurende oog voor detail zorgt hij ervoor dat alles loopt als een geoliede machine. 
Blisser

Joris Brader

Joris durft. Hij weet wat hij wil en is vastberaden dit voor elkaar te krijgen. Het nemen van beslissingen gaat hij niet uit de weg. Hij krijgt snel vat op complexe en snel veranderende situaties.
Blisser

Cathelijne Hage

Cathelijne is veerkrachtig, waardoor ze bij veranderende omstandigheden zichzelf snel herpakt en anderen hierin meeneemt. Ze ziet elke uitdaging als een nieuwe kans en vertrouwt op haar sterke intuïtie.
Junior Marketeer

Hasti Zadeh

Go hard or go home. Er bestaat geen in between bij Hasti. Niks is onmogelijk in haar ogen, zolang je doorzettingsvermogen hebt. En dat heeft deze go-getter. Wat zij nu niet kan, gaat zij gewoon leren.

Plezier én succes

Realiserend dat veranderen niet altijd leuk is, hoe behoud je dan het plezier? Dat is een vraag die ons bezighoudt. Door verandervraagstukken te verbinden met de juiste mensen helpen wij individuen, teams & organisaties bewust, effectief en met plezier te veranderen.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL