Wie zijn wij?

Wij zijn Bliss

Bliss is een groeiend netwerk van veranderaars die gespecialiseerd zijn in het vormgeven en realiseren van verandering. Wij leveren veranderaars om organisaties te helpen groeien en verandertrajecten in goede banen te leiden. Dit doen we met name in de telecom, utilities, finance, logistiek, retail en publieke sector.

Een nieuwe werkrelatie

Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe werkrelatie. Een relatie waarin plezier en succes voor jou hand in hand gaan zodat je als professional ‘engineer van je eigen bestaan’ wordt. We streven ernaar dat het werkplezier toeneemt, en daarmee de resultaten van het werk. Zo ben jij succesvol. Uiteindelijk hopen we in 2030 100.000 professionals te hebben laten zien dat succes en geluk hand in hand kunnen gaan. Dat is onze droom.

Ons vaste team

Projectmanager

Kevin van der Jagt

Kevin is een ambitieuze en gemotiveerde teamspeler met een technische achtergrond in de (machine)bouw, procesindustrie en ICT. Het is zijn doel om vooruitgang en verbetering in een organisatie tot stand te brengen om het beoogde resultaat te behalen.
Projectmanager

Nadine Schotte

Een natuurlijke leider, met hart voor mens en omgeving. Nadine heeft een duidelijke visie en met haar doortastendheid, humor en lef weet zij iedereen mee te krijgen.
Projectmanager

Bart van der Spek

De status quo op het juiste moment en met respect challengen, dat is iets waar Bart niet voor zal terugdeinzen. Hij haalt energie uit verbeterslagen maken en zoekt daarbij van nature naar efficiëntie. Met zijn humor realiseert hij de verandering met een knipoog en een lach.  <\span>
Blisser Journey

Tanuja Balraadjsing

Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.
Projectmanager

Nuriella Simons

Een daadkrachtige, vastberaden en gedreven veranderprofessional met een sterke focus op verbinden en resultaat, dát is Nuriëlla. Haar doel: impact maken en transformaties realiseren.
Business Improvement Manager

Mascha Barelds

Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.
Bliss Associate

Astrid Ton

Met haar drive, enthousiasme en ‘alles kan tot het tegendeel bewezen is- mentaliteit’ treedt Astrid elke veranderuitdaging tegemoet. Door haar branchebrede ervaring heeft zij een flinke rugzak met kennis en ervaring.
Projectmanager

Jan Bartel

Excellent in het stellen van doelen en het bereiken hiervan. Jan weet de mensen om hem heen te motiveren en samen naar het juiste resultaat toe te werken. Met zijn voortdurende oog voor detail zorgt hij ervoor dat alles loopt als een geoliede machine. 
Co-Founder - Partner

Renate Haverkamp

Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 
Projectmanager

Amber Osinga

Amber is resultaatgericht ingesteld, als zij iets in haar hoofd heeft dan doet zij er alles aan om dit doel te bereiken. Door haar open houding krijgt ze mensen mee en bewaart ze het menselijke contact.
Projectmanager Rosanne Vroom
Projectmanager

Rosanne Vroom

Met haar open en eerlijke houding weet Rosanne contact te leggen met de mensen om haar heen. Ze stelt vaak de vraag: “Wat is er nodig?”, gaat doortastend te werk en is dan enthousiast en vastberaden om dat te realiseren.
Finance & Operations

Billy Stuger

Hij leert snel en wil graag excelleren. Billy weet goed wat hij kan en hoe hij dingen die hij nu niet kan, toch mogelijk kan maken.
Blisser Journey

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 
Projectmanager Karina Taldikin
Business Improvement Manager

Karina Taldikin

Positiviteit is Karina haar tweede naam. Ze denkt altijd twee stappen vooruit en houdt zich in veranderende situaties bezig met hoe we het proces kunnen optimaliseren én hoe dit op een prettige en persoonlijke manier kan gebeuren.  
Projectmanager

Cathelijne Hage

Cathelijne is veerkrachtig, waardoor ze bij veranderende omstandigheden zichzelf snel herpakt en anderen hierin meeneemt. Ze ziet elke uitdaging als een nieuwe kans en vertrouwt op haar sterke intuïtie.
Projectmanager

Willem de Weijze

De energieke inzet van Willem maakt hem een waardevolle kracht voor vraagstukken die vragen om inspiratie, motivatie en doorzettingsvermogen. De samenwerking opzoeken met anderen maakt van hem een verbinder ‘pur sang’.
Agile Change Manager

Patrick Vermaas

Patrick is altijd uit op gezamenlijk meerwaarde creëren. Dit vanuit een positieve benadering, een grote mate van professionaliteit, een open mind, maar ook met een glimlach en een knipoog. 
Partner

Rogier Schmit

Rogier brengt digitaal DNA in bedrijven met het doel continu te leren, ontwikkelen en experimenteren. 
Business Improvement Manager

Grytsje de Boer

Bij Grytsje schijnt altijd de zon waarbij ze altijd denkt in oplossingen en mogelijkheden. Haar Friese nuchterheid en doortastendheid draagt bij aan een oplossing met een blik naar de toekomst.
Projectmanager

Nikki ter Veer

Nikki is de verbinder tussen strategie en operatie. Door snel te schakelen tussen ratio en emotie stelt zij de juiste vragen en krijgt zij mensen met zich mee. Als bevlogen verander professional pakt Nikki elke uitdaging met 2 handen aan.
Junior Partner

Ellen Gijselaar

Hard op de inhoud, zacht op de persoon. Ellen treedt de ander geïnteresseerd, open en professioneel tegemoet maar is tegelijkertijd scherp op de inhoud. Met haar empathisch vermogen en analytische blik weet zij snel tot de kern door te dringen. 
Business Improvement Manager

Pieter Smetsers

Door zijn energieke houding weet Pieter mensen te betrekken bij de noodzaak en te motiveren om te bewegen. Daarnaast kan hij door het stellen van de juiste en kritische vragen de benodigde informatie boven tafel krijgen.
Projectmanager

Cheryl Schilder

Cheryl is een harde werker met een uitstekend oog voor detail. Uitdagingen gaat ze met een ongekende toewijding aan. Met Cheryl in je team krijg je zaken gedaan.
Projectmanager

Bob van Lare

Bob is nieuwsgierig en weet situaties snel in kaart te brengen. Hij vindt de juiste mensen en draagt pragmatische ideeën aan. Door zijn gedrevenheid en humor komt hij samen met anderen tot positieve veranderingen.
Business Development Bliss

Danitsja Goossens

Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?