Wie zijn wij?

Wij zijn Bliss

Wij zijn een consultancybureau bestaande uit een community van 100 professionals gespecialiseerd in het faciliteren van verandering in complexe organisaties met de behoefte aan nieuwe technologieën en klantgedreven manieren van werken. Onze expertise is het managen van deze veranderingen, met name in de telecom, utilities, finance, logistiek, retail en de publieke sector.

Een nieuwe werkrelatie

Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe werkrelatie waarin plezier en succes hand in hand gaan. Bliss wil bedrijfsoverstijgend impact maken, maar een movement starten begint natuurlijk bij jezelf. Wij willen een homebase zijn waar professionals ‘engineer van hun eigen bestaan’ kunnen zijn. In onze cultuur groeien we samen en kun je echt jezelf zijn.

Onze vaste team

Blisser

Nuriella Simons

Een daadkrachtige, vastberaden en gedreven veranderprofessional met een sterke focus op verbinden en resultaat, dát is Nuriëlla. Haar doel: impact maken en transformaties realiseren.
Blisser

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 
Blisser

Cathelijne Hage

Cathelijne is veerkrachtig, waardoor ze bij veranderende omstandigheden zichzelf snel herpakt en anderen hierin meeneemt. Ze ziet elke uitdaging als een nieuwe kans en vertrouwt op haar sterke intuïtie.
Blisser

Billy Stuger

Hij leert snel en wil graag excelleren. Billy weet goed wat hij kan en hoe hij dingen die hij nu niet kan, toch mogelijk kan maken.
Commercieel

Danitsja Goossens

Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?
Blisser

Csaba Péntek

Plan. Uitvoeren. Analyseren. Leren. Verbeteren. Herhaling. - Dit is hoe een gemiddelde dag voor Csaba eruit ziet. Gedreven door nieuwsgierigheid en kennis, weet hij iedereen mee te nemen. 
Backoffice

Ellen Gijselaar

Hard op de inhoud, zacht op de persoon. Ellen treedt de ander geïnteresseerd, open en professioneel tegemoet maar is tegelijkertijd scherp op de inhoud. Met haar empathisch vermogen en analytische blik weet zij snel tot de kern door te dringen. 
Co-Founder

Renate Haverkamp

Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 
Blisser

Patrick Vermaas

Patrick is altijd uit op gezamenlijk meerwaarde creëren. Dit vanuit een positieve benadering, een grote mate van professionaliteit, een open mind, maar ook met een glimlach en een knipoog. 
Backoffice

Tanuja Balraadjsing

Tanuja is gecommitteerd aan wat ze doet en focust zich op het resultaat waarbij ze niet bang is om te doen wat nodig is. Ze fixed het wel. Als een stabiele rots in de branding, heeft ze haar zaken op orde.
Blisser

Mascha Barelds

Mascha is de ambitieuze boost die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze is analytisch, ondernemend, heeft een natuurlijke vorm van leiderschap en werkt het best in een creatieve omgeving.
Blisser

Grytsje de Boer

Bij Grytsje schijnt altijd de zon waarbij ze altijd denkt in oplossingen en mogelijkheden. Haar Friese nuchterheid en doortastendheid draagt bij aan een oplossing met een blik naar de toekomst.
Blisser

Pieter Smetsers

Door zijn energieke houding weet Pieter mensen te betrekken bij de noodzaak en te motiveren om te bewegen. Daarnaast kan hij door het stellen van de juiste en kritische vragen de benodigde informatie boven tafel krijgen.
Blisser

Jan Bartel

Excellent in het stellen van doelen en het bereiken hiervan. Jan weet de mensen om hem heen te motiveren en samen naar het juiste resultaat toe te werken. Met zijn voortdurende oog voor detail zorgt hij ervoor dat alles loopt als een geoliede machine. 
Partner

Rogier Schmit

Rogier brengt digitaal DNA in bedrijven met het doel te experimenteren & dingen 10x sneller, beter of voordeliger te doen.
Partner

Nadine Schotte

Een natuurlijke leider, met hart voor mens en omgeving. Nadine heeft een duidelijke visie en met haar doortastendheid, humor en lef weet zij iedereen mee te krijgen.
Blisser

Karina Taldikin

Positiviteit is Karina haar tweede naam. Ze denkt altijd twee stappen vooruit en houdt zich in veranderende situaties bezig met hoe we het proces kunnen optimaliseren én hoe dit op een prettige en persoonlijke manier kan gebeuren.  
Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL