Verandering als dienst

Partner in verandering

Wanneer je minimaal 3 fte aan veranderwerkzaamheden uitbesteedt of wilt uitbesteden, dan is verandering als dienst iets voor jou. We gaan dan een langetermijnrelatie aan waarin we je volledig ontzorgen. Hierdoor kun je eenvoudig op- of afschalen wanneer de situatie erom vraagt en dankzij de op-maat-gemaakte contracten houd je overzicht zonder er extra werk van te hebben. En omdat we vooraf formuleren wie wat doet, zie je dat je nooit te veel betaalt voor overgekwalificeerde veranderaars. Je weet van tevoren welke waarde je binnen je organisatie haalt. 

Hoe werkt verandering als dienst?
Wij geloven niet in ‘uurtje factuurtje’, want dit stimuleert niet om sneller tot resultaat te komen. Voordat we beginnen, kijken we met jou wat een verandering kost en wat dit jou oplevert. Dit doen we door te kijken naar de complexiteit van het vraagstuk, de tijd die het kost en de periode waarin we deze kunnen volbrengen.
Vraag gratis bedrijfsscan aan

Complexiteit

Periode

Capaciteit

"Het partnerschap met Bliss is gebaseerd op connectie maken, delen en vertrouwen. Samen bouwen we continu aan onze community waardoor we samen groeien in het behalen van bedrijfsresultaten."

Paula Abrantes – Manager Portfolio & Projectmanagement bij
T-Mobile Nederland

Co-Founder - Partner

Renate Haverkamp

Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 

Meer weten over ons service model?

Renate is medeoprichter van Bliss. Ze bespreekt graag op welke manier Verandering als Dienst van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie.