Veranderkracht

Mindset is dé succesfactor
voor het behalen van je doelen

Zoek je een training op het gebied van projectmatig werken of Agile en Scrum? Wil je je zelfbewustzijnsniveau verhogen om zo met meer plezier en effectiviteit je doelen te behalen in werk en privé? Bliss traint organisaties, teams en individuen op het realiseren van resultaat met meer verbinding, liefde en plezier. 

Kleine groepen

Om iedere deelnemer proactief te laten meewerken aan cases, opdrachten en oefeningen werken wij met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. We nemen de ruimte om deelnemers zelf tot inzichten te laten komen en deze te kunnen delen met andere deelnemers om de impact van de training te vergroten.

Altijd twee trainers

Onze trainingen worden altijd gegeven door twee trainers om zowel de inhoud als het proces van de training te kunnen faciliteren. Zij wisselen elkaar af en nemen de tijd om deelnemers genoeg ruimte te geven om (persoonlijke) vragen te kunnen stellen terwijl ze overzicht houden voor het belang van de hele groep.

Blijvend resultaat

Bij elke training van Bliss gaan voor blijvend resultaat door de focus op het individu. We doen dit door het 70, 20, 10 leermodel toe te passen. 70% van de tijd ben je bezig met experimenteren en ervaren. Wij geloven dat informatie pas relevant wordt door het vooral zelf uit te proberen.

Life Choices

Deelnemers worden in twee dagdelen getraind op de Bliss mindset. Het maken van effectieve keuzes, reflectie en bepalen van hun eigen levensvisie.

Bliss Coaching

In een op een coaching sessies werken wij aan een concrete coachvraag in combinatie met het ontwikkelen van een Bliss mindset.

Agile Experience

Deelnemers worden in drie dagen opgeleid in de principes van Agile (filosofie) en Scrum (methode) en de bijbehorende soft skills. Optioneel: behalen certificaat PSM-1 of PSPO-1.

Projectmatig werken

Deelnemers worden in een dag getraind in de Bliss UR change aanpak. Een resultaat- en mensgerichte aanpak om op de meest effectieve manier van urgentie naar een resultaat te komen.

Blisser

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 

Wil jouw organisatie succesvoller worden in verandering en innovatie?

Astrid bespreekt graag met je hoe de mindset van jouw medewerkers jouw onderscheidende factor kan worden. Vul onderstaand formulier in en Astrid neemt snel contact met je op!

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL