Veranderorganisatie

Samen groeien

Bliss ondersteunt partners om op grote schaal van verandercapaciteit te worden voorzien. Samen kijken we naar de wijze waarop jouw veranderorganisatie zo slim en flexibel mogelijk kan worden ingericht. Met ons voorspelbare service model creëren we een nauwe samenwerking waar verandering waardegedreven wordt gerealiseerd. Als partners werken we samen naar resultaat. Optimale kwaliteit tegen de juiste kosten.

Partner in verandering

Samen stellen we een partner framework op en spreken we af welke type vraagstukken door Bliss ingevuld kunnen worden en om hoeveel capaciteit per maand het gaat. We ontzorgen je van de werving, matching & contractadministratie en zorgen voor verbinding tussen de geplaatste mensen.

Uniek change as a service model

Wij geloven niet in uren schrijven, met ons service model richten we ons op waardetoevoeging. We begrijpen dat de benodigde capaciteit per maand kan verschillen. We gaan daarom flexibel om met contractafspraken. Op ieder gewenst moment kunnen projecten worden op- en afgeschaald. 

Bespaar kosten en verhoog kwaliteit

Betaal op basis van geclassificeerde werkpakketten. Zo realiseren we een bewezen kostenbesparing van ten minste 10% op jaarbasis (*op basis van min. 150 uur per week midpoint effort). Om top kwaliteit te leveren wordt ieder vraagstuk individueel geclassificeerd op basis van de juiste bemensing en complexiteit.

Voor organisaties die...

Hoe het werkt

Time materialVerandering als Service (*van Bliss)Vaste prijs
PrijsTarief per uurService fee per maandVooraf afgesproken
Basis
voor
prijs
Onderhandeling & positionering
van consultancy bedrijf
Fee is vooraf bekend gebaseerd op
complexiteit, mid point effort en de
periode
Inschatting van het gewenste resultaat incl. risico’s vertaald naar een vaste
prijs
Samen-werkingDetachering: per periode voor
x aantal uren per week
Partnerschap: classificatie van
werkpakket & gezamenlijk doelstelling op
innovatie op het gebied van verandering
Klant / leverancier: volledige
uitbesteding van het werk
Incen-
tive
Inspanning: uren maken om
verandering te faciliteren wordt
beloond
Waarde: vereist samenwerking om vooraf
de gewenste verandering te classificeren
Resultaat: stimuleert ingewikkelde
contracten en is gebaseerd op het
afdekken van risico’s

"Het partnerschap met Bliss is gebaseerd op connectie maken, delen en vertrouwen. Samen bouwen we continu aan onze community waardoor we samen groeien in het behalen van bedrijfsresultaten."

Paula Abrantes – Manager Portfolio & Projectmanagement bij
T-Mobile Nederland

Samen groeien met T-Mobile

T-Mobile heeft een gecentraliseerde pool van projectmanagers waarvan meer dan 40% via Bliss wordt ingevuld. Samen innoveren we onze manier van werken met als resultaat:

Co-Founder

Renate Haverkamp

Een powervrouw van het eerste uur. Zet alles en iedereen in beweging om het juiste resultaat te behalen. Deinst niet terug voor het onmogelijke, Renate ziet slechts mogelijkheden. 

Meer weten over ons service model?

Renate is medeoprichter van Bliss. Ze bespreekt graag op welke manier Verandering als Service van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL