Veranderrollen

Van visie naar werkelijkheid

Bevindt jouw organisatie zich midden in een digitale transformatie? Of heb je hulp nodig bij een systeemmigratie, een compliance vraagstuk of een cultuurverandering? Met welk verandervraagstuk je organisatie op dit moment ook zit, Bliss helpt je om de gewenste verandering succesvol en met plezier te realiseren. Zo maken we van jouw visie werkelijkheid.

Het verander vraagstuk voorop

We willen de vraag achter de vraag begrijpen en de doelen, cultuur en leiderschap van de organisatie (leren) kennen. Samen bepalen we het vertrekpunt en wanneer we succesvol zijn. We bieden niet zomaar profielen aan, maar gaan voor jou in gesprek met de juiste professionals!

Professionals met realisatiekracht

We zijn vastberaden om het einddoel te behalen, we blijven denken in oplossingen ook als het even tegenzit. We gaan voor groei in mens- en bedrijfsresultaten door samen initiatief te nemen, te realiseren en reflecteren. We gaan verder dan detacheren, we blijven betrokken.

Geen gedoe, wij ontzorgen

Als facilitators van verandering begrijpen we als geen ander dat alles continu in beweging is. Daarom werken we met volledig flexibele contracten en ontzorgen we door ons snelle matchingsproces, stakeholder monitor en regelmatige check-in. Zo ligt de volledige focus op het behalen van resultaten.

Binnen twee weken van aanvraag naar profiel!

We matchen op basis van ervaring, expertise, maar vooral ook persoonlijkheid! Binnen twee weken stellen we een of twee (of een combi van) geschikte Bliss*ers voor. Onze professionals hebben een divers portfolio in het succesvol oplossen van verandervraagstukken. Bekijk een aantal voorbeelden op onze cases pagina.

75 +
afgeronde projecten

"Door onze vaste én flexibele community van verander professionals zetten we snel de juiste mensen op de juiste plek."

Danitsja Goossens – Sales Lead

Wat voor rol zoek jij?

Er worden verschillende labels voor veranderrollen gebruikt. Onafhankelijk van de rol zijn Bliss*ers bekend met verschillende veranderfilosofieën en methoden, zoals Agile, Scrum, Prince2, Waterval, Lean, Kanban, IPMA en Holacracy. 

We kunnen de volgende rollen vervullen in verschillende expertiseniveaus.

  • Projectmanager
  • Projectmanager ondersteuning
  • Programmamanager
  • Portfoliomanager
  • Implementatiemanager
  • Product owner
  • Scrum master
  • Agile coach
  • Procesoptimalisatie consultant
Partner

Nadine Schotte

Een natuurlijke leider, met hart voor mens en omgeving. Nadine heeft een duidelijke visie en met haar doortastendheid, humor en lef weet zij iedereen mee te krijgen.

Met welk verandervraagstuk kan Bliss je helpen?

Nadine gaat graag in gesprek over je vraag! Met haar jarenlange ervaring begrijpt ze de uitdagingen waar bedrijven voor staan. Nadine zoekt graag uit welke Bliss*er bij jouw uitdaging past.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL