Wat we doen

Wij realiseren jouw verandering

Samen met jou realiseren we verandering binnen jouw organisatie. Bliss*ers geven jouw mensen en het verandertraject de onverdeelde aandacht die ze nodig hebben. Hierbij leggen we de nadruk op resultaat én werkplezier. Zo haalt jouw organisatie sneller en effectiever haar doelstellingen.

Partners in verandering

Veranderingen hebben aandacht nodig. Als partner ontzorgen we je hierin. Door de juiste Bliss*ers in te zetten en flexibiliteit te bieden, denken we mee hoe jij je vakgebied kunt innoveren en durven we ook tegen je in te gaan wanneer we geloven dat het beter kan. Zo groeien we samen verder en zijn we jouw partner in verandering.

Je verandering uitbesteed

Zoals veel bedrijven tegenwoordig vakmensen in huis halen voor IT en HRM, geloven wij dat je jouw verandering ook het beste (deels) kunt uitbesteden. Dankzij onze ‘verandering als dienst’ heb je altijd Bliss*ers klaar staan om jouw verandertraject en mensen de aandacht en liefde te geven die ze nodig hebben.

Waarde
toevoegen

Het is absurd dat veel bedrijven nog uurtje-factuurtje werken. Dit stimuleert niet om zo snel mogelijk resultaat te leveren. Bij ons gaat het niet alleen de tijd die iets kost. We kijken naar de waarde die we toevoegen aan jouw organisatie. Zo weet je wat je ‘uitbesteedt’ en wat je hiervoor terugkrijgt.

Bliss levert veranderaars

Je haalt Bliss*ers in huis voor trajecten die net wat meer aandacht vragen. Iedere Bliss*er wordt gekenmerkt door expertise en een vastberadenheid om resultaat te behalen. Onze mentaliteit is: ‘veranderen vraagt om liefde’. We leveren alleen de beste kandidaat (die aansluit bij jouw organisatie). We plaatsen dus niet zomaar ‘een poppetje’ en schuiven niet met cv’s; we geloven dat we pas echt waarde toevoegen wanneer het klikt tussen veranderaar en organisatie.

75 +
afgeronde projecten
Diagram Bliss V1_1 (1)

Het holistische verander framework

Ons UR Verander Framework is ontstaan uit passie voor ons vak. Het is een interactieframework waar resultaat en mindset centraal staan. Waardevolle interacties zijn volgens ons essentieel om verandertrajecten te realiseren. Met dit framework zijn Bliss*ers effectief binnen alle bestaande methodes en filosofieën (Agile, Prince, Scrum, Lean, Kanban, Holacracy etc.). We hebben expertise in Project- & Programmamanagement, Procesverbetering, Implementatiemanagement en Agile.

"Door onze vaste én flexibele community van verander professionals zetten we snel de juiste mensen op de juiste plek."

Astrid van Kamp – Lead Matching 

Waar we goed in zijn

Met onze unieke werkwijze zijn we expert op vier verschillende verandergebieden.

Project & programmamanagement

Procesverbetering

Implementatiemanagement

Agile

Business Development Bliss

Danitsja Goossens

Enthousiasme is haar middle name. Zij combineert inhoudelijke kennis met creativiteit en heeft een sterk gevoel van wat een klant nodig heeft. Haar uitgangspunt: Wat kan er wèl?

Je verandering uitbesteden?

Danitsja gaat graag in gesprek over je vraag! Met haar jarenlange ervaring begrijpt ze de uitdagingen waar bedrijven voor staan. Laat je gegevens achter en ze neemt snel contact met je op.