Jouw carrière bij Bliss

Wij versnellen jouw groei, jij die van ons!

Bliss biedt een plek voor stevige hbo’ers en praktische wo’ers met realisatiekracht die van veranderingen houden. Lanceer je carrière als verander professional met een indrukwekkend portfolio aan kennis, opleiding en vaardigheden waar je bouwt aan een groot netwerk.

Kom direct in de lead

Bliss leert je door opleiding en praktijkervaring op je eigen koers te varen en daadkrachtig te zijn in het nemen van beslissingen. Door direct in de lead te stappen doe je in korte tijd veel ervaring op. Bij een externe partner zijn, de VANAD Group of bij Bliss intern.

Word engineer van je eigen bestaan

Bliss gelooft dat mensen het beste presteren als zij zichzelf kunnen zijn en open staan voor groei. Daarom bouw jij aan je eigen carrièrepad passend bij jouw talenten en ontwikkelbehoefte, wij faciliteren dit. Geen standaard trainingen, jij bent engineer van je eigen bestaan. 

Maak deel uit van een community

Bij Bliss bouw je aan een lange termijn relatie met elkaar en ons netwerk. Wij delen in plezier en zijn een hechte community in zowel goede tijden als slechte tijden. Gezellige borrels, lunch en karaoke avonden kunnen daar natuurlijk niet aan ontbreken!

Heb jij het Bliss DNA?

Je bent niet bang om als rule-breaker te worden ervaren en gelooft in het statement: ‘zonder non-conformiteit geen vernieuwing’. Door jouw vrijmoedigheid durf je op te staan en conformeer je je niet aan de cultuur van de klantorganisatie, maar durf je juist het onconventionele voorbeeld te nemen als echte ‘leader by example’. Je vindt het belangrijk dat iedereen zich uit kan spreken, altijd met respect naar elkaar.

Jij kan omgaan met zowel de ups als de downs, waardoor je onverstoord plezier kunt hebben in tijden van verandering. Je bent in staat om regie te kunnen pakken en weet hoe je ‘bliss’ blijft in tijden van onzekerheid. Jij neemt weerstand tijdens veranderingen niet persoonlijk, maar ziet dit juist als een uitdaging. Je kunt zelfstandig beslissingen maken, maar durft ook snel aan de bel te trekken wanneer je hulp nodig hebt. Je gaat verder dan persoonlijke veerkracht, jij gaat voor team-veerkracht: je moedigt anderen graag aan en als problemen zich voordoen kan het team op jou bouwen.

Het is voor jou belangrijk dat je verbindend te werk gaat. Het is jouw kracht om met een open hart te communiceren en zonder oordeel te kunnen luisteren om anderen écht te begrijpen. Je gelooft in het geven om niet terug te krijgen. Met deze waarde help jij anderen vooruit en verbind je je omgeving aan het hogere doel. Je maakt op zo’n manier connectie dat ook tijdens momenten waarin verschillende meningen en verwachtingen worden geuit, je het hele team weet te betrekken.

Hoe Bliss jouw groei faciliteert

  • Om de vrijdag een groeidag met alle Bliss*ers
  • 1 op 1 Bliss coaching
  • Job coaching intervisie over de UR change approach™
  • Uitdagende opdrachten
  • Persoonlijk groeipad
  • Open feedbackcultuur
Blisser

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 

Wil jij bij Bliss komen werken?

Momenteel hebben we geen openstaande vacature bij Bliss. Bij interesse in de rol van verandermanager kun je onderstaand formulier invullen. Zodra de vacature weer vacant is, zal Astrid contact met je opnemen.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL