Jouw carrière bij Bliss

Wij versnellen jouw groei, jij die van ons!

Bliss biedt een plek voor stevige hbo’ers en praktische wo’ers met realisatiekracht die van veranderingen houden. Lanceer je carrière als verander professional met een indrukwekkend portfolio aan kennis, opleiding en vaardigheden waar je bouwt aan een groot netwerk.

Kom direct in de lead

Bliss leert je door opleiding en praktijkervaring op je eigen koers te varen en daadkrachtig te zijn in het nemen van beslissingen. Door direct in de lead te stappen doe je in korte tijd veel ervaring op. Bij een externe partner zijn, de VANAD Group of bij Bliss intern.

Word engineer van je eigen bestaan

Bliss gelooft dat mensen het beste presteren als zij zichzelf kunnen zijn en open staan voor groei. Daarom bouw jij aan je eigen carrièrepad passend bij jouw talenten en ontwikkelbehoefte, wij faciliteren dit. Geen standaard trainingen, jij bent engineer van je eigen bestaan. 

Maak deel uit van een community

Bij Bliss bouw je aan een lange termijn relatie met elkaar en ons netwerk. Wij delen in plezier en zijn een hechte community in zowel goede tijden als slechte tijden. Gezellige borrels, lunch en karaoke avonden kunnen daar natuurlijk niet aan ontbreken!

Heb jij het Bliss DNA?

Een Bliss*er ‘thinks big, acts small’ en gaat écht doen! Jij begrijpt als geen ander de kracht van executie met de focus op waarde in plaats van inspanning. Met deze realisatiekracht weet jij van visie werkelijkheid te maken.

Een Bliss*er durft zichzelf te zijn op de werkvloer. Jij durft je ego los te laten en kunt je kwetsbaar opstellen om je comfortzone continue te blijven stretchen en de ander écht te begrijpen. Je maakt jouw keuzes door zowel je ratio als intuïtie in te zetten en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen plezier en succes in je werk.

Een Bliss*er kan omgaan met zowel de ups als de downs tijdens veranderingen. Jij weet hoe je ‘bliss’ blijft in tijden van onzekerheid en neemt weerstand niet persoonlijk. Je kunt zelfstandig beslissingen maken, maar durft ook snel aan de bel te trekken wanneer je hulp nodig hebt.

Hoe Bliss jouw groei faciliteert

  • Om de vrijdag een groeidag met alle Bliss*ers
  • 1 op 1 Bliss coaching
  • Job coaching intervisie over de UR change approach™
  • Uitdagende opdrachten
  • Persoonlijk groeipad
  • Open feedbackcultuur
Blisser

Astrid van Kamp

Voor Astrid geldt 'zeggen is doen'. Een no-nonsense business woman. Dit maakt haar een krachtige veranderaar die zaken doet op haar eigen unieke manier. 

Wil jij bij Bliss komen werken?

Momenteel hebben we geen openstaande vacature bij Bliss. Bij interesse in de rol van verandermanager kun je onderstaand formulier invullen. Zodra de vacature weer vacant is, zal Astrid contact met je opnemen.

Wij gebruiken cookies om deze website beter te laten functioneren. Bij verder gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u ermee akkoord gaat dat wij cookies plaatsen.
Ok!
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL